Over mij

Hallo Bezoekers,

Ik ben Orlando Uitenwerf. Ik ben geboren in Suriname en op een bepaalde leeftijd naar Nederland gemigreerd. Ik ben zanger/entertainer. Ik zing vooral nummers uit de Nederlandstalige muziekindustrie.

Hoe ben ik begonnen met zingen:

Ik ben een groot liefhebber van de voetbal, heb bij verschillende clubs gespeeld. Ik ben toch ook een heel sociaal mens en vond het altijd leuk om na de wedstrijd nog even met elkaar in de kantine te blijven hangen voor een biertje of een leuk gesprek met anderen. Bij een feestje hoort natuurlijk ook altijd muziek. Ik ben een liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Doordat ik vaak na de wedstrijd nog bleef hangen kwam daar af en toe ook een microfoon aan te pas. Zo ben ik langzaam aan een beetje in de muziek gerold. Meerdere mensen hebben mij toen aangespoord om daar wat mee te doen. Toen ik gestopt ben met voetbal dacht ik waarom ook niet? Dus ik heb mijn stoute schoenen aan getrokken en ben mij meer in de muziek gaan verdiepen. Ik heb toen een aantal optredens verzorgt bij een aantal voetbalkantines en kwam erachter dat ik daar toch ook veel plezier aan beleefde. Gaandeweg heb ik de kans gekregen om een eigen single op te nemen en die heb ik gegrepen.

Ik heb ondertussen drie eigen nummers waarmee ik een eigen weg mee probeer in te slaan. De eerste 2 singles hebben een Surinaams tintje met verder Nederlandse tekst. De laatste single is een helemaal Nederlandse single. Dit gaat om de volgende titels:

Mi Lobi Yu, Fawaka Mi Mati en Jij bent niet alleen.

Deze singles zijn ook te beluisteren op Youtube onder Orlando Uitenwerf en daarnaast ook op Spotify.

Ik beleef veel plezier aan het maken van de muziek en vind het fijn om te zien dat andere mensen kunnen genieten van mijn muziek. Ik zal dan ook doorgaan met het maken van Muziek.

Groetjes Orlando