PERSBERICHT; Datum 22 Januari 2021
ZANGER ORLANDO UITENWERF ZINGT SPECIAAL LIED VOOR ZIJN TANTE


Mijn nieuwe nummer “Mijn lieveling” is speciaal gemaakt voor mijn tante verteld Orlando
Uitenwerf uit Emmen. Dit nummer gaat over een plant die ik heb gekocht voor haar, maar ik wist niet dat dit zo’n speciale plant zou worden. Ik kocht deze plant, een Amaryllis voor haar, want als je als kind lieve mensen om je heen hebt gehad dan vergeet je dat nooit meer, ook niet als je ouder wordt. Mijn tante was zo’n vrouw die enorm veel liefde gaf, daarom gaf ik haar deze plant en bijna elke week stuurde zij mij daarna een foto van deze plant, hoe die groeide. Dat vond ik zo lief, dat ik besloot speciaal voor haar dit nummer te maken, aldus Orlando Uitenwerf. Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en later geëmigreerd naar Nederland. Hij is zanger/entertainer en zingt vooral nummers uit de Nederlandstalige muziekindustrie.
Hij is een heel sociaal mens en is al ruim 11 jaar actief in de entertainment en heeft ondertussen al meerdere eigen nummers opgenomen waarmee hij een eigen weg mee probeert in te slaan. De eerste singles hadden een Surinaams tintje met verder Nederlandse tekst, maar daarna maakte hij zomerse liedjes maar ook liedjes met teksten waar een boodschap in zat.
Ik beleef veel plezier aan het maken van muziek en vind het fijn om te zien dat naast mijn familie ook andere mensen kunnen genieten van mijn muziek.
Aldus een trotse Orlando Uitenwerf.


Tekst; Robert Vredeveld & Jeroen Russchen
Componist; Robert Vredeveld

Persbericht geschreven door Willem de Bie Music Promotion,

06-43259755
info@all4youevents.nl
www.all4youevents.nl
Plataan 10, 7742RC, Coevorden